Növényvédelem

Növényvédelem

Őrizze meg növényei egészségét!

Hiába sikerült fáradságos munkával kialakítanunk álmaink kertjét, ha nem sokáig élvezhetjük a végeredményt. Nagy bosszúságot jelent, ha egyszer csak azt vesszük észre, hogy a virágokat vagy a gyümölcsöket megtámadta valamilyen kártevő vagy kórokozó, és a leveleik sárgulnak, elszáradnak, már nem teremnek úgy, mint régen, vagy rövid időn belül elpusztulnak. Természetesen különböző vegyszerekkel és rovarcsapdákkal védekezhetünk a kert hívatlan vendégei ellen, de ha ezeket nem kellő szakértelemmel és elővigyázatossággal alkalmazzuk, a növények, a háziállatok, sőt, saját és családtagjaink egészségét is veszélyeztethetjük. Ezért a kezelés megkezdése előtt mindenképp konzultálnunk kell egy szakemberrel.

Ingyenes szaktanácsadás

Kertészeti szolgáltatásaink, a kerttervezés, a kertépítés, a kertgondozás és a gyepápolás mellett egy ingyenes szaktanácsadást is elindítottunk. Honlapunk 2013 elején beindult rovatában a kétségbeesett kerttulajdonosok feltehetik növényvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket szakértő és gyakorlott kertészeinknek, akik legjobb tudásuk szerint válaszolnak. Ha egy baktérium, gomba vagy rovar megtámadta a növényeit, de nem tudja, pontosan mi lehet, és hogyan védekezhetne ellene, fényképezze le a károsodott növényt vagy magát a kártevőt, és küldje el nekünk a képet. Akár díszfákról és díszcserjékről, akár zöldségfélékről és gyümölcsökről, akár pázsitfélékről van szó, az adott szakterületen otthonosan mozgó munkatársunk feltárja a problémát, és javaslatot tesz a megoldásra.

Ha személyes segítség kell

növényvédelem

Ha az online tanácsadás igénybe vételével nem sikerül rendbe hoznia kertjét, komolyabb beavatkozásra lehet szükség. Természetesen ebben is segítünk. A személyes segítséghez vegye fel velünk most a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket!