Kertépítés

fűnyírás

Pusztából édenkert

Ha a fejében már él álmai kertjének képe, sőt, az már papíron is létezik, nincs más hátra, mint a megvalósítás. Ha rászánta magát, hogy édenkertté varázsolja a háza körül elterülő pusztaságot, már biztosan rengeteg elképzelése van arról, milyen élményekben lesz része leendő kertjében. A nyarakat kint töltik majd a családdal, kifekszenek egy nyugágyba napozni, olvasgatnak egy fa árnyékában, a gyerekek játszanak, vagy áthívják a baráti kört egy kerti partira. Egy kert kiépítése azonban sok munkát és szakértelmet igényel.

 

Szakértelem nélkül nincs tartós eredmény

kerttervezés budapestHa munkája mellett még otthon is helyet kell állnia, érthető, ha a pihenés idejét nem szeretné kapálással és ültetéssel tölteni. De még ha kedve lenne is hozzá, szakértelem hiányában előfordulhat, hogy a kész kert nem egészen úgy sikerül, mint ahogyan megálmodta. A növények gátolják egymást a növekedésben,kiszáradnak a tűző napon, vagy épp nem kapnak elég fényt és elsárgulnak, bizonyos fák alatt nem terem meg semmi, az eldugott hagymák nem akarnak kibújni… A kertészet is egy külön szakma, így nem csoda, ha egy lelkes, de amatőr kertész valamilyen hibát vét, ami miatt a kertben rejlő lehetőségek nem tudnak kibontakozni – és az sem, ha nincs kedve újból belevágni.

 

Bízza a munkát gyakorlott kertészre

Ilyenkor érdemes szakértő segítséget kérni a tervek megvalósításához. Gyakorlott kertészmérnökeink a megrendelő igényei alapján összeállított tervet természetesen meg is valósítják. Miután felmértük az igényeit, elkészültünk a tervvel, és ön elégedett is azzal, azonnal nekilátunk a megvalósításának. Kertészeink a hosszú évek tapasztalataiból kifolyólag pontosan tudják mit hova kell ültetni ahhoz, hogy az összes növény teljes pompájában tündökölhessen. Akár egy szabályos virágoskertre, akár egy vad dzsungelre vágyik a ház körül, érdemes a segítségünket kérnie.

 

kerti tóHamarosan élvezheti kertje minden előnyét

Gyorsan és pontosan dolgozunk, így rövid időn belül életre keltjük a háza körül szunnyadó édent. Nemcsak a kerttervezésben és a kertépítésben számíthat ránk, hanem utána is: vállalunk ugyanis továbbá kertgondozást, kerttisztítást, metszést, permetezést, magvetést, fűnyírást, öntözőrendszer-kiépítést, műtrágyázást, füvesítést és gyepszellőztetést is. Ha azt szeretné, hogy az álomkert ne csak terv, hanem valóság legyen, vegye fel velünk most a kapcsolatot, és kérjen ingyenes árajánlatot!