Édenkert a kerítésen túl

kertépítésEgy fárasztó munkanap után az ember alig várja, hogy végre hazaérjen. Hiszen legyen bármilyen stresszes a légkör az irodában, az ajtón belépve máris elkap egy teljesen más hangulat. Az otthonunk mindig megnyugtat, és feltölt energiával; így nem csoda, ha napról napra örömmel üdvözöljük újra minden egyes zugát. De ha olyan szerencsések vagyunk, hogy nem egy panelban vagy egy pici belvárosi garzonban élünk, hanem egy családi házban, és a magunkénak tudhatjuk a természet egy darabkáját, ez az érzés már jóval hamarabb elragad: amikor belépünk a kapun, és átvágunk a burjánzó zöldön, elhaladunk az árnyat adó fák alatt, gyönyörködünk a virágokban, és beszívjuk az illatukat, amíg az ajtóig nem érünk. Akinek kertje van, dupla öröm nap mint nap hazatérnie.

Aknázza ki a kertjében rejlő lehetőségeket!

Sokan azonban nem használják ki a házuk körülötti szabad területben rejlő lehetőségüket. Talán nincs idejük rá, mert több műszakban dolgoznak. Vagy lenne, de nincs ötletük; nem tudják, hova mit lenne érdemes ültetni, hogy igazán szép lehessen a végeredmény. Esetleg egyszer már megjárták: beültették a kertet mindenféle növénnyel, de azok kipusztultak, elszáradtak, tönkrementek: valószínűleg nem megfelelően ápolták őket. Mindannyian szívesen laknánk olyan helyen, amelyben nap mint nap gyönyörködhetünk. Élvezhetjük, hogy nyáron kiülhetünk pihenni az árnyas fák alá, kerti sütögetést rendezhetünk a barátainknak, vagy büszkén dagadhat a mellünk, amikor észrevesszük, hogy a házunk előtt elhaladók irigységgel vegyes elismeréssel lesnek be a kerítés lécein át.

Önnek is lehet álomkertje!

kertfenntartás budapestMindenkinek lehet ilyen kertje. Akkor is, ha nincs hozzá elég ideje, szakértelme vagy fantáziája. Mindössze meg kell álmodnia, és megtalálnia a megfelelő segítséget, aki megtervezi és kivitelezi helyette. Vállalkozásunk sokéves tapasztalattal a háta mögött végez kertészeti munkákat, csapatunk minden tagja szakirányú kertészeti végzettséggel rendelkezik. Munkatársainknak a kertészet nem csak a munkája, hanem egyben a hobbija is: mi is ugyanúgy szeretjük a természetet és a növényeket, mint megrendelőink. Ez garantálja, hogy csak olyan munkát adunk ki a kezünkből, amellyel mi is elégedettek vagyunk. Azaz olyan kertet tervezünk vagy építünk ügyfeleink részére, ahova mi magunk is szívesen kiülnénk nyaranta pihenni.

A tervezéstől a kivitelezésen át a gondozásig

A kezdetektől az utolsó lépésekig vállaljuk házi kertek, villák, társasházak és céges zöldterületek gondozását. Megtervezzük a kertet, a megrendelő kívánságai és elképzelései szerint alakítunk a terven, majd kivitelezzük azt; az elkészült kertet pedig igény szerint gondozzuk, vagy később átalakítjuk. A kerttervezésen, kertépítésen és kertgondozáson kívül vállalunk metszést, permetezést, magvetést, fűnyírást, öntözőrendszer-kiépítést, műtrágyázást, füvesítést, gyepszellőztetést és kerttisztítást.

Ha azt szeretné, hogy egy igazi édenkert várja a kerítés mögött, amikor nap mint nap hazatér a munkából, de nincs ideje a kertjével foglalkozni, bízza ránk a munkát! Keressen meg minket most a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken, és kérjen ajánlatot!

Munkáinkból Budapest II. és III. kerületében, illetve Gödöllőn 10% kedvezményt adunk!